Besøg på museet

I løbet af 2021 har der været rigtig mange besøgende på museet, og det er dejligt. Mange gæster kommer i den daglige åbningstid gennem turistkontoret, og så er vi der ikke fra bestyrelsen, men i denne uge har vi 3 gange været der og fortælle om det. Det vil vi altid gerne, men så skal I bestille os til det inden.

18. august 2021 var der 31 personer fra Nordjylland, som med Nilles busrejser var på tur på Djursland. Bussen fyldte godt på gaden, og der var også trængsel inde på museet.

21. august 2021 var der igen dejlige besøg på museet. Der var en gruppe på 7, som vi havde aftalt med inden, så vi var der fra bestyrelsen og fortælle om det. Mens de var der, kom der 3 grupper gæster, som havde været ude og køre på skinnecykler, og som bagefter var inde og se og høre om museet. Vi fra bestyrelsen nød gæsternes interesse og at tale med dem om det hele. Tak for besøgene.

2. oktober 2021 havde vi igen gæster. Denne gang var det Tange sø veteranklub som kom i deres fine biler. De ses på P-pladsen ved museet på de sidste 7 billeder.

20. august 2020 var der besøg af en knallertklub.