Vinter Nyhedsbrev 2018

CAD-oldtimer

Nyhedsbrev Vinter

Her ved årsskiftet 2017-18, vil bestyrelsen ønske alle et rigtig godt nytår, samtidig med at vi ser tilbage på de aktiviteter, der har været i foreningen i sidste halvdel af 2017, og ser fremad, mod det vi har tænkt, skulle ske i første del af 2018.

**********

Sensommertur:

Sensommerturen var søndag den 20. august, igen i år havde vi valgt at mødes ved museet, og starte turen herfra.

Der var tilmeldt 45 deltagere, som kom i 22 flotte biler. Efter alle var mødt, betalt, og fået deres løbs nummer, og et kort, var vi klar til at køre.

I år skulle vi en tur rundt på Syddjursland og Mols, vi kørte ad små veje, gennem Løvenholm skov og videre gennem Pindstrup, Thorsager, Rønde til P – pladsen ved Kalø Slotsruin. Efter alle bilerne var parkeret, var det tid til en vand/ølpause, strække benene og sparke dæk.

Efter en passende pause kørte vi videre af små veje, rundt på Mols, gennem Agri, Knebel, og ud langs østkysten, forbi Molskroen, for at komme op til Restaurant Skovmøllen.

I deres restaurant nød vi en virkelig dejlig frokost, med god og rigelig mad. Mens vi spiste kom der en lille regnbyge, men det blev hurtigt tørvejr igen.

Efter frokosten, forsatte vi turen, kørte videre forbi Lyngsbækgård, igennem Handrup sommerhusområde, til ”Haven med udsigt til Mols Bjerge”. Her så vi først den virkelig skønne have, med den flotte udsigt, og til slut nød vi vores medbragte kaffe og brød.

Efter en god dag, med fint vejr, hvor vi fik set lidt af Syddjursland og Mols, var det tid til at deltagerne igen kørte hver til sit.

De flotte løbsnummre/rallyplader til de deltagende biler, var igen i år sponsoreret af Jean Ditlev, Skilte Design, Randers.

 

Julefrokost 2017:

Julefrokosten blev i år afholdt fredag den 17. november, her var der inviteret til kl. 18.00.

Der var 52 medlemmer, som havde taget imod invitationen til julefrokosten, dejligt at vi hver år kan mødes til denne tradition.

Vi samledes i et dejlig julepyntet og opvarmet værksted, med flot pyntede juleborde. For at få plads til alle, var Ford Aén og ”Gasbilen” kørt til lånte lokaler.  

Alle hyggede sig med den dejlige mad, der i år var fra vores lokale slagter Drachmann, Allingåbro. Efter vi havde spist, var der kaffe, småkager og lækre kransekage stykker, som Jytte og Marius Pedersen havde bagt.

Det blev til nogle gode timer, med godt humør, megen snak, men også tid til et par konkurrencer og en sang, og naturligvis mandelgaver til de heldige.

 Andre aktiviteter:

I løbet af perioden, har vi også haft besøg af forskellige andre foreninger/klubber, som har aflagt museet et besøg.

Vi har også været ude ved flere forskellige arrangementer, med vores ”gamle biler”, når vi er blevet spurgt om vi vil deltage. Flere af vores medlemmer har deltaget i disse arrangementer, som samtidig også giver lidt reklame til vores museum.

**********

Det var lidt om hvad der er sket i sidste halvår af 2017, HUSK i altid kan gå ind og se de mange billeder fra de forskellige aktiviteter, på foreningens hjemmeside. www.vaerkstedsmuseum.dk

**********

Aktiviteter 2018:

Klubaftener:

HUSK at vi også i 2018 mødes til klubaften kl. 19.00, den anden onsdag i hver måned.  De ”arbejdsonsdage”, som vi med stor succes startede i 2013, fortsætter vi med her i 2018, her mødes vi den sidste onsdag i hver måned, kl. 9.00, har selv madpakke med.

Vi arbejder for tiden med flere opgaver, vores Ford Popular, er færdig og klar til syn.

Vores Volvo 544, hænger i en ”grill” og der bliver skiftet pladedele ud, der hvor der er rust. Motor og gearkasse, har været adskilt, repareret, renset og malet, og der arbejdes på bagtøj, bremser og styretøj.

Også den ældre benzinstander er vi i gang med at renovere, er renset, slebet og er klar til maler. Når den er færdig, skal vi have sat hjul på, så den kan køres udenfor, som blikfang, når vi er på museet.

Men der er jo også altid en masse andre små opgaver der skal laves, og altid lidt oprydning og rengøring.

Vi er ca. 12 – 14 medlemmer hver gang vi mødes, så der er plads til flere, hvis der er andre der har tid og lyst.

For det er ikke arbejde det hele, der er også tid til lidt hygge, så kom og vær med.

Generalforsamling:

Generalforsamlingen afholdes i år, torsdag den 15. marts, kl. 18.00, der kommer en indbydelse senere, men reserver datoen.

Foreningen vil igen i år servere gule ærter, inden generalforsamlingen.

 

Arrangementer, firmabesøg og ture:

Vi starter året med et foredrag / rejsefortælling, torsdag den 1. februar, der skulle være kommet en særskilt invitation.

Vi er også i gang med at planlægge et par andre arrangementer, et i midten af april, og et i maj. Vi vender tilbage når vi har fundet nogle datoer, så mere om det senere.

Grillaften bliver igen i år i juni og sensommertur i august, nærmere om begge arrangementer senere.

Kontingentopkrævning på 200 kr. er udsendt på særskilt e-mail.

Bestyrelsen sender herved en stor tak til alle medlemmer for 2017, med håbet om at se jer igen i det nye år.

Godt nytår til alle.

Venlig hilsen fra bestyrelsen.